Zowel recreanten als topsporters kunnen bij ons terecht voor trainingsbegeleiding.

Zou je graag meer bewegen of sporten, maar weet je niet hoe hieraan te beginnen of wil je je voorbereiden op een sportieve uitdaging,  je klaar stomen voor een wedstrijd dan kan je bij ons terecht voor een trainingsprogramma op maat.

We beginnen met een kennismakingsgesprek waar we een zo volledig mogelijk profiel van de sporter proberen maken. Ook hechten we belang aan de medische voorgeschiedenis, trainingsachtergrond en persoonlijke doelstellingen. Verder is het belangrijk om samen te bekijken wat je sterke en minder sterke kanten zijn en hoeveel trainingstijd je wekelijks wil besteden.
Indien je al een inspanningstest gedaan hebt breng je deze resultaten best mee. Indien je dit nog niet hebt kan je eventueel bij ons een inspanningstest op de fiets of loopband laten uitvoeren. Eventueel wordt dit aangevuld met een preventieve screening om je zwakke schakels op te sporen.

Als we dit weten kunnen we aan de slag met het opstellen van je persoonlijk schema.
Dit schema wordt in onze online applicatie gebracht zodat u het ten alle tijden kan raadplegen, opmerken toevoegen etc. Wij, als coach kunnen zo ook nauwgezet u trainingen volgen en eventueel bijsturen indien nodig.

Ook voor een individueel krachtschema kan u bij ons terecht.
Krachttraining is voor de competitiesporter een aanvulling op zijn gewone trainingsschema. Krachttraining heeft enkel nut als je de juiste kracht op het juiste moment in je trainingsplanning traint. Wij bekijken u trainingsschema en afhankelijk van je sportdiscipline wordt er een aangepast schema gemaakt. Ook hechten wij veel belang aan functionele krachtsoefeningen.

De meeste ervaring hebben we met loopschema’s en krachtschema’s.
Wij begeleiden ook atleten van nationaal niveau en Sandra is provinciaal trainster atletiek.

Prijs van een traininingsschema: 35€/maand